Info

Yogiskt - en podd om yoga och meditation

Välkommen till Yogiskt - podden där yoga, meditation och yogisk livsstil är i fokus. Yoginisarna Cecilia Humble och Jenny Andersson är dina värdar. Yogiskt hittar du också på webben, youtube och instagram under yogiskt.se.
RSS Feed
Yogiskt - en podd om yoga och meditation
2019
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: November, 2017
Nov 30, 2017

Magi finns överallt. Framförallt inom oss. Den mjuka snälla inre rösten som gör sig påmind vid vägval och beslut till exempel. Vi pratar om tillit till den rösten, skillnaden mellan ego.rösten och intuitionen och hur vi får mer tillgång till den magin. Intuitionen är vår egen personliga lärare som vill guida oss till mer medvetenhet och mer ljus. Vår intuition bara vet. Intuitionen är kreativ, konstant och kommer ur kärlek. Och den känns i hjärtat. Låt oss ta in mer intuition och magi i våra liv! Sat Nam fina yogisar!

Nov 23, 2017

Nu kommer den efterfrågade och efterlängtade intervjun med underbara Josefine Bengtsson, resande yogini, yogalärare, entreprenör med Yogiakademin, författare och djupdykare i livsupplevelsen. Wow, vilket härligt samtal det blev! Om närvaro, att komma ned i kroppen, att utforska sin smärta och att leva i yoga. Missa inte Josefine!

Nov 15, 2017

Vi tar oss nu vidare på yogans väg. Vi tittar närmare på Yoga Sutras kapitel 2, närmare bestämt niyamas. Ni vet de här fem tankarna om vårt förhållningssätt eller vår attityd till oss själva, som gynnar vår själs utveckling. Vad händer med oss om vi förhåller oss till oss själva som gynnar vår själs utveckling? Vad betyder det att leva renare, nöjdare, ägnar tid åt att förstå och se oss själva, ger oss hän mer - med disciplin? Hur använder man niyamas i vardagen?

Nov 8, 2017

Yogiskt träffar idag helt fantastiska Viveca Pasquier - grundare av Stockholms Kundaliniyogacenter, Kundaliniyogainstitutet, lead teach trainer, yogihealer och vår lärare! Vivecas aura av lycka och lätthet måste upplevas! Missa inte vårt inspirerande samtal om att förhålla sig till det högsta goda i andra, få kontakt med vår egen inre djupa glädje och livets mysterier. Lyssna här!

1