Info

Yogiskt - en podd om yoga och meditation

Välkommen till Yogiskt - podden där yoga, meditation och yogisk livsstil är i fokus. Yoginisarna Cecilia Humble och Jenny Andersson är dina värdar. Yogiskt hittar du också på webben, youtube och instagram under yogiskt.se.
RSS Feed
Yogiskt - en podd om yoga och meditation
2019
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: February, 2018
Feb 28, 2018

Idag har vi ett fantastiskt spännande och intressant samtal med härliga yogaläraren och yogastudioinnehavaren Madeleine Wilhelmsson. Hon berättar hur yogan räddade henne när hon var utmattad och utbränd. Efter två års utmattning blev yogan en vändpunkt och hon kände för första gången hopp om att bli frisk. Madeleine delar otroligt viktig kunskap om stress, att komma tillbaka till livet och om hur det inte går att vila sig frisk. Inspirerande och hoppingivande. Missa inte Madeleine!

Feb 20, 2018

Försoning och förlåtelse är inte samma sak. Man kan försonas utan att förlåta. Vi pratar idag om processen i att förlåta och försonas. Hur det går till och hur man kan börja. Stora saker. Kemiska, fysiska, spirituella, emotionella och sinnliga. Vägen dit är inte alltid enkel. Men i slutet finns läkning. Häng med oss på vägen dit. Sat Nam fina yogisar!

Feb 14, 2018

Dagens tema i Yogiskt är healing. Nej, årets tema är healing. Idag sänder vi den ärliga, härliga och innerliga intervjun med Jennie Liljefors. Jennie som är yogini, yogalärare, grundare av Altromondo Yoga och tillika författare. Jennie har skrivit boken Healing Yoga - den läkande kraften. Vi hade ett så fint samtal om att ta sig tillbaka, att bli trygg nog att kunna läka och våra kroppar som väg in till det känsligaste när orden inte finns. Vi kände när vi träffade Jennie att 2018 är healingens år. Låt oss läka. Tillsammans. Sat Nam, vackra yogisar! 

Feb 8, 2018

Det är knappt vi kan tro det men dagens avsnitt av Yogiskt är det 100:de! Vi är så tacksamma för att ha fått prata yoga och meditation med er hela 100 gånger. Vi firar (till att börja med) med att prata healing. Healing, denna fantastiska inneboende förmåga till läkning vi alla har inom oss. Låt oss utforska den förmågan mer!

Så för kommande 100 avsnitt säger vi med ett yogiskt leende på läpparna: Må vi alla vara lyckliga och fria från lidande. Må vi alla vara harmoniska. Må vi alla vara fyllda av kärlek och empati. Må vi alla ge och ta emot healing.

Sat Nam kära vänner!

Feb 1, 2018

"You are very powerful, provided you know how powerful you are" är ett yogiskt citat som vi kan fundera länge på. Dagens Yogiskt handlar om vår kraft att manifestera, hur vår energi tar mer eller mindre medveten form och hur våra smått oregerliga sinnen kan skymma sikten för den här kraften. Hur får vi tag i kraften, hur lyfter vi slöjan och vad händer om vi gör det? Magin i det.

1