Info

Yogiskt - en podd om yoga och meditation

Välkommen till Yogiskt - podden där yoga, meditation och yogisk livsstil är i fokus. Yoginisarna Cecilia Humble och Jenny Andersson är dina värdar. Yogiskt hittar du också på webben, youtube och instagram under yogiskt.se.
RSS Feed
Yogiskt - en podd om yoga och meditation
2019
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: March, 2018
Mar 28, 2018

Idag handlar Yogiskt om känslan av att stå utanför och inte höra till. Alla har nog känt sig utanför någon gång eller i vart fall varit rädda för att inte passa in på ett eller annat sätt. Rädslan kommer nog av att vi beroende av varandra för att överleva. Därför är kärnan i de härliga mänskliga upplevelserna just att känna samhörighet. Intressant nog betyder ju ordet yoga förening och handlar såklart också på olika plan om samhörighet! Hur tänker vi yogiskt kring att känna sig utanför, känslorna kring det och förmågan att visa sårbarhet? Sat Nam fina yogisar!

Mar 21, 2018

Idag lägger vi ut den efterlängtade intervjun med den urhärliga yoginin och yogaläraren Hanna Backman på Little Peace Yoga, yogastudion som utsågs till årets yogahäng av Yoga för Dig på Yogagalan tidigare i år. Vi hade ett underbart samtal om vikten av vi, odla sin community och vad som är sant. Och om att säga "jag älskar dig" och hur central känslan i yogan är. Visste ni förresten att Little Peace Yoga fick hjälp av grannarna för att växa? Hanna har en underbar energi - missa inte Hanna! Sat Nam vackra vänner!

Mar 15, 2018

Om kroppen är hårdvaran och sinnet mjukvaran så är gommen ett tangentbord! Med ljud & mantra skriver vi in lösenordet och kommer åt det undermedvetna, gamla mönster, begränsningar och även spännande delar av hjärnan och viktiga system i kroppen.Vibbarna i dem fortplantar sig sedan ned i kroppen och ut i våra chakran. Vad gör det egentligen med oss? Jo, det öppnar själ och sinne. Kraften i ljud och mantran kan inte överdrivas. Det finns så många magnifika mantran, skräddarsydda för sanning, frihet och läkning. Här kommer andra delen om ljud & mantran.

Mar 8, 2018

Visste du att ljud och mantran både kan lära och läka oss? Att alla känslor har frekvenser i våra sinnen? Dagens Yogiskt handlar om läkande ljud och magiska mantran. Om hur de kan skära genom våra begränsningar, missfärgade tankar och annat som hindrar vår naturliga glädje, frid och harmoni. Kraften i vibrationerna är stor - den transformerar oss inifrån. Kemiskt, emotionellt och fysiskt. Och den attraherar likasinnat. Här kommer första delen om ljud och mantran.

1