Info

Yogiskt - en podd om yoga och meditation

Välkommen till Yogiskt - podden där yoga, meditation och yogisk livsstil är i fokus. Yoginisarna Cecilia Humble och Jenny Andersson är dina värdar. Yogiskt hittar du också på webben, youtube och instagram under yogiskt.se.
RSS Feed
Yogiskt - en podd om yoga och meditation
2019
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: November, 2018
Nov 22, 2018

Yoga och meditation är magiska, mentala och ibland mystiska saker. De sträcker sig långt bortom mattan och vi kan praktisera på många sätt. Genom dem rensar vi bort begränsningar och sådant som håller oss tillbaka. Vi bygger relationen med oss själva stark. Två centrala tankar handlar om att hela tiden sträva och samtidigt släppa taget om resultatet. Vi utforskar två yoga-sutriska begrepp som är otroligt aktuella. Hela tiden och jämt. Sat Nam fina yogisar!

Nov 15, 2018

Beröring är inte bara mysigt. Det är också livsviktigt - det sänker blodtryck och puls, stärker immunförsvar, gör oss mindre stressade och mer sociala. Visste ni att våra emotionella nervtrådar är långsamma för att de ska kunna ändra vårt känsloläge och våra beteenden på sikt? Sat nam finaste yogisar! 

Nov 6, 2018

Det är äntligen dags för frågor igen! Så härligt tycker vi. Vi är så glada över att ni skickar in frågor och berättar om er själva - tack för att vi får lära känna er lite mer. Idag handlar det om motstånd som man varken förstår eller vill ha, hur man kan använda tapas då och hur man tar sig an opåkallad svartsjuka och går till botten med den. Sat Nam fina yogisar!

Nov 1, 2018

Efterfrågat och efterlängtat! Nu kommer intervjun med fantastiska Ulrica Gulz - yogini, yogalärare och såklart holiyogans grundare. Vi hade ett innerligt och insiktsfullt samtal om att ta plats i kroppen, smärtan som utlopp och lärare och hur vi kan läka oss själva på djupet med hög medvetenhet och ett varsamt lyssnande till våra kroppar. Missa inte magiska Ulrica! 

1