Info

Yogiskt - en podd om yoga och meditation

Välkommen till Yogiskt - podden där yoga, meditation och yogisk livsstil är i fokus. Yoginisarna Cecilia Humble och Jenny Andersson är dina värdar. Yogiskt hittar du också på webben, youtube och instagram under yogiskt.se.
RSS Feed
Yogiskt - en podd om yoga och meditation
2019
October
September
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: January, 2019
Jan 24, 2019

Våra världar är fulla av ljud - både våra yttre och inre världar. Först när vi tar kontakt med vår inre stillhet, tystnaden i oss, kan vi höra det vackra och sanna i oss, som ropar med en mjuk röst. Det autentiska i oss. I tystnaden stillnar vi, besannas vi och kommer till nuet. Tystnaden är en superkraft. Följ med oss vackra yogisar! 

Jan 17, 2019

Det känsliga samtalet fortsätter. Hur håller man sig nyfiken och fortsätter lyssna när någon annan blir arg, går i försvar eller tystnar? Hur skapar vi en hållbar yogisk förändring i vårt förhållningssätt i samtal där mycket står på spel? Häng med oss ända in i kaklet!

Jan 10, 2019

Sankalpa. En yogisk intention, djupt rotad i hjärtat. Förankrad i yogisk sömn. Visst låter det som magi? Och det är du ju såklart. Högst naturlig sådan. Som funkar som en drivrutin skulle man kunna säga. Vi funderar kring våra intentioner inför året och hur vi kan formulera oss kring det. Sat Nam fina yogisar!

 

Jan 3, 2019

Samtal om känsliga och svåra saker, där det känns som mycket står på spel - det är vad dagens Yogiskt handlar om. Samtal där det är alldeles för lätt att hamna snett eller i vart fall inte där vi helst önskar. Visste du att det nästan aldrig är det känsliga innehållet som gör att ett sådant samtal havererar?

Vi har självsvåldigt utropat 2019 till den kärleksfulla vänlighetens år och vill vi med hjälp av yogisk empati och sanning ta oss an det som ligger framför oss. Vi börjar nu med att träna på att bli ännu bättre på att prata om allt - även det som inte är så lätt. Kom och var med fina yogisar! Sat Nam.

Avsnittet är fristående men hör ihop med avsnitt 141 (PodMe) om känsliga samtal som sändes 2018. 

1